Behandlinger

Du kan vælge mellem enkelte behandlinger eller vælg en af vores massagepakker her.
hotstone massage støvring

Hotstone Massage

Prøv hotstone massage hos Velvære Massage i Støvring. Varmen fra stenene strømmer rundt i kroppen og trænger dybt ned i musklerne, hvilket giver en dyb blødgørende og afslappende effekt.

Den dybe afspænding er ligeledes ideel til behandling af fysisk og psykisk stress.

Varighed: 1 time

Pris: 649 kr.

helkropsmassage stovring massage

Helkropsmassage

Hvis du døjer med stress eller bare har en øm krop, så prøv vores afslappende eller dybdegående helkropsmassage. Massage er en naturlig måde at få det bedre. Det har en dokumenteret virkning på ømme muskler samt hjælper din krop til at udløse endorfiner der fremmer afslapning og velvære.

Varighed: 60 min eller 90 min

Pris: fra 590 kr.

Rygmassage

Rygmassage er perfekt for dem, der kan mærke små spændinger og myoser, som dukker op rundt omkring i ryg muskulaturen. Hvis du bruger for meget tid foran din computeren eller har et hårdt fysisk arbejde, så kan rygmassage hjælpe med at få det bedre.

Varighed: 30 min eller 45 min

Pris: fra 340 kr.

rygmassage støvring

Eksklusiv skønhedspakke

Prøv vores lækreste massage pakke, som er målrettet til at få dig til at føle dig forynget inde og ude. Du bliver først opvarmet i et infrarødt saunatæppe efterfulgt af  afslappende helkropsmassage samt ansigtsmassage.

Varighed: 120 min

Pris: 989 kr.

støvring massage skønhedspakee

Ben- og fodmassage

Massage af benene kan give dig den optimale virkning – nemlig øget bevægelighed ved, at led kan bevæge sig hensigtsmæssigt, da musklerne ikke strammer på grund af affaldsstoffer.

Varighed: 45 min

Pris: 450 kr.

ben og fod massage støvring

Ansigtsmassage

Jeg tilbyder unikke ansigtsmassage, som hjælper til at bevare end naturlige kulør.

Ansigtsmassage hjælper til med at genoprettet den normale blodcirkulation og lymfefunktion, så du får din glød og friskhed tilbage i ansigtet. Du kan vælge mellem almindelig eller ansigtsmassage med honning eller koldeffekt kugler til at opnå en fantastisk foryngende effekt.

Varighed: 25 min

Pris: 250 kr.

ansigtsmassage støvring

Opvarming i et infrarødt saunatæppe

Prøv en infrarød behandling. Den hjælper med smertebehandling og muskelafslapning samt vægttab. Det anbefales at kombinere den med massage for forbedret effekt.

Varighed: 30 min

Pris: 300 kr.

Kompressionsstøvler for muskelafslapning

Nyhed! Forkæl dig selv med vores innovative kompressionsstøvler under din næste massagebehandling. Disse støvler er designet til at forbedre din oplevelse ved at fremme blodcirkulationen og reducere muskelspændinger i benene. Mens du ligger behageligt i støvlerne, kan du samtidig nyde en afslappende ansigtsmassage, der forstærker din velvære. 

Varighed: 30 min

Pris: 350 kr.

Det siger mine kunder om
Velvære Massage i Støvring

Kan varmt anbefales - har døjet med store smerter i ryggen - som er går ned i benet - massage hos Velvære Massage i Støvring har hjulpet mig 😃😃😃
Finn P.
Meget behagelig og professionel massage udført af dygtig massør. 👌 Kommer gerne igen 😊
Lotte L.
Fantastisk god (og behagelig) massage. og samtid rigtig sød og venlig massør 😊 kan varmt anbefales 😉
Britt O.